Informatie over de workshops

Locatie:
Alle workshops worden gegeven in het eigen atelier. Indien een andere locatie van toepassing is wordt dit bij de bevestiging van de workshop afgesproken.

Datum en tijdstip:
Er worden bij Atelier ART EmS geen vaste data en tijden voor workshops gehanteerd. De datum en aanvangstijd van de workshop worden bij de bevestiging afgesproken. De duur van de workshop is altijd een indicatie. In de regel duurt de workshop zo lang als nodig is om de werken af te maken.

Kosten en betaling:
De kosten voor de workshops hangen af van het soort workshop.
Acryl pouring € 69,50
Kennismaken met schilderen acrylverf € 65,00
Vingerverf € 69,50
Basis schilderen olieverf/acrylverf € 69,50
3D Cracks (2 sessies) € 150,=    Indien gewenst is betaling in twee delen van € 100,= en  € 50,= mogelijk.

Wilde bloemen € 60,00

Abstract village € 85,00

Mini men € 65,00

Tarieven voor workshops zijn per deelnemer en  altijd inclusief materialen, zoals doeken, verf, penselen, handschoentjes, koffie en thee. Betaling kan voorafgaand aan de workshop per bank op NL50 KNAB 0403 9113 70 t.n.v. Atelier ART EmS. De betaling wordt altijd bevestigd per email of whatsapp bericht. Dit is tevens de bevestiging van de workshop.

Annuleren:
Indien een workshop na bevestiging onverhoopt niet door kan gaan, kan dit kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur voor aanvang workshop. Het betaalde bedrag wordt dan geretourneerd of er wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Bij annulering  binnen 24 uur voor aanvang van de workshop wordt 50% van het betaalde bedrag geretourneerd of wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.
Indien een workshop niet door kan gaan i.v.m. afwezigheid van de docent, zal dit zo vroegtijdig mogelijk worden bekend gemaakt aan de deelnemer(s). Reeds betaalde bedragen zullen worden geretourneerd of er wordt een nieuwe afspraak gemaakt.