Over Ema

Ema schildert sinds 2003 met olieverf, waarbij zij gebruik maakt van de technieken zoals ook gebruikt door de oude meesters. In haar werk komt haar gevoel voor detail en kleur sterk tot uitdrukking.
Zij maakt realistische schilderijen in olieverf en naïef-realistisch werk in acrylverf.

De laatste jaren lijkt zij haar weg te hebben gevonden in een eigen stijl: een bijzondere mix van realisme en fantasie in warme, aardse tinten. Bijzonder is ook een contrasterende verzameling acrylwerken. Geïnspireerd door de Cobra-stijl uit de vijftiger jaren, schildert Ema daar met een haast naïeve creativiteit abstracte werken.

Unieke kunst in een surrealistische maar toch juist een heel herkenbare stijl. Ema maakt in opdracht werken voor unieke levensgebeurtenissen. Van het vieren van geboortes en huwelijken, het betrekken van een droomhuis of als waardering bij een pensioen, deze kunstwerken bevatten persoonlijke unieke elementen die deze speciale momenten vereeuwigen in prachtige kleurrijke afbeeldingen. Ontdek deze stijl en  laat je betoveren door de kunstwerken die een blijvende herinnering creëren aan belangrijke levensgebeurtenissen.

Een Wedding Tree is een prachtige en unieke toevoeging aan jullie huwelijksdag. Ema creëert deze kunstwerken in een semi-realistische stijl, waarbij kleuren en afmetingen in overleg zijn. Deze Wedding Trees zijn interactief, waarbij gasten actief bijdragen aan het kunstwerk. Deze persoonlijke en betekenisvolle kunstwerken zorgen voor een onvergetelijke herinnering aan jullie speciale dag. Perfect voor kunstliefhebbers die iets bijzonders willen toevoegen aan hun bruiloft.