Art on demand


Bij Atelier ART EmS begrijpen we dat levensgebeurtenissen speciale momenten zijn die gevierd moeten worden. Onze 'Art on demand' service biedt de mogelijkheid om een uniek kunstwerk te laten maken, gebaseerd op persoonlijke elementen. Of het nu gaat om de geboorte van een kind, een huwelijk, een verjaardag of het afronden van een studie, Ema creëert een kunstwerk dat de betekenis en emotie van deze gebeurtenissen weerspiegelt. Laat uw speciale momenten onvergetelijk maken met deze op maat gemaakte kunstwerken in een naïef-realistische stijl!

Hoe het werkt


In een persoonlijk kennismakingsgesprek worden alle details van de opdracht besproken. Voor welke gelegenheid het is en de persoonlijke achtergrond van de ontvanger. Denk aan leeftijd, beroep, woonplaats etc. etc. Of misschien zijn er wel elementen die uzelf graag verwerkt ziet. Denk ook aan praktische zaken als formaat van het doek en eventueel een lijst.

Uiteindelijk wordt een prijs en een opleverdatum afgesproken. Bij opdracht wordt 50% van de totale prijs als vooruitbetaling in rekening gebracht en 50% bij oplevering.