Informatie over schilderlessen


Leslocatie:
Alle lessen worden gegeven in het eigen atelier. Er is genoeg ruimte en de werken kunnen ook veilig worden opgeslagen tot de volgende les.

Lessen:
De lessen zijn wekelijks op werkdagen van 10:00  tot 12:00 uur, van 14:00 tot 16:00 uur en van 19:00 tot 21:00 uur. Gemiste lessen kunnen in overleg worden ingehaald in een andere les, mits daar plaats voor is.  De inhaaltermijn is maximaal drie maanden.

Cursus:
De cursusperiode is altijd één maand met stilzwijgende verlenging tot opzegging. De opzegtermijn is één maand.

Kosten en betaling:
 Voor beginners zorgen wij de eerste maand voor alle materialen die je nodig hebt (verf, doek, penselen).De kosten bedragen € 100,= per maand inclusief BTW, koffie en thee, gebruik van ezels, doch exclusief materialen.
Betaling gaat per maand en voorafgaand aan de lessen. Dit kan per bank op NL50 KNAB 0403 9113 70 t.n.v. Atelier ART EmS . Ook contant of PIN-betaling is mogelijk.

Lesuitval:
Indien een les onverhoopt niet door kan gaan door afwezigheid van de docent, wordt vanzelfsprekend de mogelijkheid geboden deze les op een later tijdstip  in te halen.

Sluiten de vermelde lestijden niet  aan op je voorkeur?  Stuur dan een bericht naar info@artems.nl . Vaak zijn er ook buiten dit schema nog mogelijkheden.

Losse lessen:

Het is ook mogelijk om losse lessen te nemen. De kosten hiervoor bedragen € 30,= per les. Deze lessen worden steeds op aanvraag ingepland. Informeer naar de mogelijkheden.