SCHILDERLESSEN

Kosten zijn € 100,= per maand. Losse lessen € 30,= (exclusief materialen).

Cursussen schilderen voor beginners en (licht) gevorderden met olieverf / acrylverf.
Neem contact op om te informeren naar vrije lesplekken.


Beschikbare lesblokken:
Maandag       10:00 - 12:00 uur          en 19:00 - 21:00 uur (vol)                                          
Woensdag     14:00 - 16:00 uur          en 19:30 - 21:30 uur (vol)
Donderdag    10:00 - 12:00 uur          en 19:00 - 21:00 uur (vol)
Vrijdag           10:00 - 12:00 uur (vol)


Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst zodat je gecontacteerd word zodra er een plek vrij komt.


Je maakt tijdens de eerste les van de cursus schilderen kennis met verschillende manieren van kijken.  Vaak bepaalt achtergrondinformatie van wat je ziet de manier waarop je iets ziet. En dat is belangrijk om straks je eigen stijl te kunnen ontwikkelen. Je leert kijken met een "schildersoog". Al snel zul je mensen, dieren en voorwerpen kunnen herleiden tot hun basisvorm en deze schetsmatig op doek zetten.
Je ontwikkelt je schildertalent in je eigen tempo. Het penseel neem je alleen ter hand als je daar zin in hebt.

Schilderen is tenslotte een hobby die je voor je plezier doet en de je veel voldoening en ontspanning zal geven. Je vergeet alles om je heen!

De lessen duren twee uur en worden op verschillende tijdstippen gegeven, zowel overdag als in de avonduren. Door de kleine groepen ( max 4 cursisten ) krijg je al de aandacht die je, zeker in het begin, nodig hebt. Gezelligheid is ook troef!

 Voor beginners zorgen wij de eerste maand voor alle materialen die je nodig hebt (verf, doek, penselen). Zo hoeft je in het begin geen extra kosten te maken. Na de eerste maand moet je zelf voor je materialen zorgen. En vanzelfsprekend  geven wij je advies over wat je in het begin nodig hebt. De kosten bedragen € 100,= per maand per persoon. En dat is natuurlijk inclusief koffie en thee.


Voordat je begint met lessen, is er eerst een kennismakingsgesprek. Je kunt dan het atelier zien en we bespreken jouw wensen, verwachtingen en de mogelijke lestijden.

Voor alle informatie over de lessen, kosten, inhalen, locatie etc. etc. klik hieronder: