Wedding tree


De Wedding Tree is een kunstwerk dat perfect past bij je bruiloft. Het is niet alleen een prachtige toevoeging aan je decor, maar ook een unieke herinnering aan jullie bijzondere dag. De boom, vervaardigd in semi-realistische stijl, biedt een interactieve ervaring voor alle bezoekers. Gasten plaatsen hun vingerafdruk als blaadjes op de boom, waardoor de boom een tastbare reflectie wordt van jullie liefde en de liefde van de mensen om jullie heen. Een must-have voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een persoonlijk en betekenisvol detail voor hun huwelijk.

Hoe het werkt


In een persoonlijk kennismakingsgesprek worden alle details van de opdracht besproken. Op basis hiervan maken wij een voorstel voor kleurenschema's (achtergrond en blaadjes). Ook het formaat is een belangrijke keuze. Uiteindelijk wordt een prijs en een opleverdatum afgesproken. In de volgende stap bereidt Ema het doek voor: achtergrond, een "kale" boom en natuurlijk de grond waarin de boom groeit.
Op de grote dag plaatst Ema het doek op een grote ezel in jullie feest/receptieruimte. Met schaaltjes verf in de door jullie gekozen kleuren kunnen bezoekers met hun vingers de blaadjes in de boom plaatsen. En aan schoonmaakdoekjes is natuurlijk ook gedacht! Na het feest maakt Ema het werk compleet, inclusief een vernislaag en (indien afgesproken) een lijst in jullie kleuren.

Bij opdracht wordt 50% van de totale prijs als vooruitbetaling in rekening gebracht en 50% bij oplevering.


Leuk detail: van alle stappen in het proces krijgen jullie foto's in de mail!