Schilderlessen

Kosten zijn € 100,= per maand 

Losse lesse € 30, (exclusiefmaterialen).
Lestijden op basis van beschikbaarheid

Cursussen schilderen voor beginners en (licht) gevorderden met olieverf / acrylverf.
Klik hier om te informeren naar mogelijkheden voor lestijden.

 Beschikbare lesplekken:
Maandag         10:00 - 12:00  en 19:00 - 21:00                                               
Woensdag      14:00 - 16:00 en 19:30 - 21:30
Donderdag     10:00 - 12:00 en 19:00 - 21:00
Vrijdag              10:00 - 12:00

Je maakt tijdens de eerste les van de cursus schilderen kennis met verschillende manieren van kijken.  Vaak bepaalt achtergrondinformatie van wat je ziet de manier waarop je iets ziet. En dat is belangrijk om straks je eigen stijl te kunnen ontwikkelen. Je leert kijken met een "schildersoog". Al snel zul je mensen, dieren en voorwerpen kunnen herleiden tot hun basisvorm en deze schetsmatig op doek zetten.
Je ontwikkelt je schildertalent in je eigen tempo. Het penseel neem je alleen ter hand als je daar zin in hebt.

Schilderen is tenslotte een hobby die je voor je plezier doet en de je veel voldoening en ontspanning zal geven. Je vergeet alles om je heen!

De lessen duren twee uur en worden op verschillende tijdstippen gegeven, zowel overdag als in de avonduren. Door de kleine groepen ( max 4 cursisten ) krijg je al de aandacht die je, zeker in het begin, nodig hebt. Gezelligheid is ook troef!

 Voor beginners zorgen wij de eerste maand voor alle materialen die je nodig hebt (verf, doek, penselen). Zo hoeft je in het begin geen extra kosten te maken. Na de eerste maand moet je zelf voor je materialen zorgen. En natuurlijk geven wij je advies over wat je in het begin nodig hebt. De kosten bedragen € 100,= per maand per persoon. En natuurlijk inclusief koffie en thee.

Voor alle informatie over de lessen, kosten, inhalen, locatie etc. etc. klik hier.